Sprint = 25 tkr till er aktivitet!

Publicerad: 19/11, 2018

Nu blir det möjligt att söka snabba pengar för att testa nya aktiviteter när Sprintprojekten öppnar för ansökningar.

I förra programperioden erbjöd Leader små och snabba stöd som blev mycket populärt, nu är möjligheten tillbaka - nu under namnet Sprintprojekt.


- Äntligen! Nu är det möjligt att söka snabba pengar för nytänkande aktiviteter som utvecklar och hjälper bygden och invånarna. Ansökan är enkel med snabbt beslut och utbetalning, beloppet är max 25 000 kr. Vi tar emot ansökningar från och med nu, berättar Helene Göthe-Lorenz, projektledare för Sprintprojekten.

 

Vilka aktiviteter kan man söka stöd för?

- Till en aktivitet som engagerar och genomförs i ett lokalt och nära samarbete med - och för – lokalbefolkningen. Sprintprojekten handlar om möjligheten att tänka nytt och testa aktiviteter på tema besöksnäringen, entreprenörskap, inkludering eller lokalproducerat, berättar Helene vidare.

 

Vem får söka?

- Föreningar och företag, ja alla med ett organisationsnummer som är aktiva inom vårt Leaderområde. Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer!, avslutar Helene.

 

För mer info: leadergastrikebygdenllu.se/sprint

 

Kontakta projektledaren för Sprintprojekten:

Helene Göthe – Lorenz

070-245 21 06 helene@leadergastrikebygdenllu.se

"Tillsammans skapar vi ett rikt och hållbart liv i Gästrikebygden."

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK