Sommarstängt v.28-31

Publicerad: 5/7, 2019

Vi stänger Leaderkontoret för sommarsemester och hoppas att ni alla får en härlig sommar!

Veckorna 28, 29, 30 och 31 är kontoret helt obemannat. Från vecka 32 och framåt kommer vi tillbaka igen nyladdade med energi.

Vi på Leaderkontoret önskar er alla en underbar sommar!

/Theres, Zinitha och Helene

 

Bra att veta:
Ja, vi tar fortfarande emot ansökningar om stöd tll riktigt bra och lokalt förankrade utvecklingsprojekt. Det finns inte mycket pengar kvar - men har du ett projekt som matchar strategin finns ändå goda möjligheter för att få stöd. Har du en idé till ett sånt projekt som du vill söka för så skicka en beskrivning via mejl till info@leadergastrikebydgenllu.se. Om det är första gången er organisation söker stöd via Jordbruksverkets e-tjänst så bör ni förbereda med att skaffa fullmakter till ansökningssystemet och den blanketten hittar ni här - det tar ca 2 veckor att få den registrerad så gör det i god tid innan en ansökan ska skickas in.

Vår satsning på Sprint - snabb finansiering för att testa nya aktiviteter på olika teman - går att söka även efter sommaren. Läs mer om Sprint här.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK