Har du en bra idé som kan bli ett leaderprojekt? Hör av dig till oss NU!

Har du en bra idé som kan bli ett leaderprojekt? Hör av dig till oss NU!

Sök stöd senast 16 oktober

Publicerad: 1/10, 2019

Nu är det hög tid att ansöka om leaderfinansiering för bra utvecklingsidéer. Har du en idé så börja med att höra av dig till Leaderkontoret.

Tiden går fort när man har roligt. Leaders styrelse/LAG har nu bara ett år kvar på sig att fatta de sista besluten om finansiering till utvecklingsprojekt för den här programperioden. Fortfarande finns ca 7 mkr kvar att fördela till utvecklingsprojekt som bidrar till att uppfylla målen i vår lokala utvecklingsstrategi. Projekten kan vara korta eller sträcka sig över flera år, men de behöver vara avslutade senast våren 2022.

Här hittar du tips på hur du kan förbereda er ansökan och veta om den passar in för leaderfinansiering

Sista beslutsmötet för i år är i slutet av november och för att din ansökan ska hinna handläggas och tas upp på beredningsmöte (där ni som söker får presentera och diskutera er idé med delar av Leaders styrelse) så vill vi att er ansökan är registrerad i e-tjänsten som en komplett steg 2-ansökan senast den 16 oktober.

Tänk på att det är en process att arbeta fram ett hållbart projekt med en röd tråd, smarta mål och en realistisk budget - ofta en ganska så tidskrävande sån - i synnerhet när projektet ska vara förankrat med flera olika samarbetspartners. Bästa tillfället att sätta igång med den processen var säkert redan igår, men den näst bästa är idag!

Idéer eller frågor?
Tveka inte att höra av dig till oss på Leaderkontoret genom att mejla info@leadergastrikebygdenllu.se eller ringa 070- 245 21 01. Vi hjälper gärna till med information, vägledning, kontaktskapande och allmän coaching i processen.

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK