Fixarna - en socialt företag som skapar både arbetstillfällen och samhällsnytta! Foto: Elin Bogren

Fixarna - en socialt företag som skapar både arbetstillfällen och samhällsnytta! Foto: Elin Bogren

Rösta fram Fixarna till Ullbagge!

Publicerad: 30/10, 2017

Arbetskooperativet Fixarna i Hambrunge är en av de slutnominerade till priset Ullbaggen på Landsbygdsgalan den 8 november. Förutom chansen att vinna priset i klassen "Sysselsättning inom övriga landsbygdsnäringar" så kan de också vinna "Folkets pris".

Fixarna startades upp i projektform med Leaderstöd i slutet av förra programperioden och efter avslutat projekt drivs det som en ekonomisk förening som erbjuder en rad olika tjänster till kunder i Hamrånge med omnejd. Vi nominerade dem till en Ullbagge eftersom vi var så imponerade över deras engagemang, uthållighet och entreprenörskapstänkande till nytta för både bygd och individer. Juryn för Ullbaggarna höll med oss och Fixarna blev ett av de slutnominerade kandidaterna i klassen.

Ullbaggen för Folkets pris är en extra möjllighet att få en utmärkelse som går till den kandidat som fått flest röster i en omröstning där alla som vill kan vara med och rösta under v.44. Röstar gör man genom att följa länken nedan, man kan bara rösta en gång per e-postadress. Sprid gärna till andra landsbygdsvänner så att många röstar!

Här kan nu se nomineringsfilmen inför galan

Här kan du rösta på Fixarna i Hambrunge (alt.7) i Folkets pris

Besök gärna Fixarnas egen hemsida: http://www.fixarnahambrunge.com

Fotot på Fixarna är taget av Elin Bogren

Se alla nyheter »

Ullbaggen - ett pris som delas ut på Landsbygdsgalan den 8 november 2017

Ullbaggen - ett pris som delas ut på Landsbygdsgalan den 8 november 2017

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK