Bor du i Gästriklands landsbygder? Tycka till om förslaget till ny strategi!

Bor du i Gästriklands landsbygder? Tycka till om förslaget till ny strategi!

Remissdax - tyck till om strategin!

Publicerad: 10/6

Nu finns det ett förslag att tycka till om, har det rätt inriktning för den landsbygdsutveckling du vill se åren 2023 och framåt?

Under våren har vi genomfört enkäter, samtal och workshops för allmänheten och för utvalda grupper för att få mångas inspel till att bygga den nya strategin. Det har lett fram till det det strategiförslag som vi nu presenterar med områdesbeskrivning, vision, mål och insatsområden.

Tänk på att innehållet i slutversionen av strategin kommer att vara styrande för vilken typ av satsningar som kan finansieras via leader från 2023 och framåt. Därför är det viktigt att den matchar de behov, möjligheter och utvecklingslust som finns i just Gästriklands landsbygder.

Så kolla in remissversionen och reagera på den innan den 31 augusti. Alla som vill är välkommna att lämna synpunkter som vi kommer att läsa och ta till oss i arbetet med den slutliga strategiversionen i höst. Så välkommnen - gör din vilja hörd!

Här hittar du remissversionen och info om hur du lämnar dina synpunkter

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK