Ny strategi - nu kör vi!

Publicerad: 15/2, 2021

Nu startar resan mot en ny leaderstrategi, som förhoppningsvis ska leda till en ny programperiod med finansiering för lokalt ledd landsbygdsutveckling med start 2023.

Som vi kommunicerade här på hemsidan så har vi beslutat oss för att ta hjälp av någon som kan driva processen och skriva strategidokumentet tillsammans med oss. Vi har genomfört en direktupphandling och valt att samarbeta med Karolina och Alex från företaget Visionskontoret.

Vi räknar med att det kommer att bli en mycket intensiv period i strategiarbetet under april och maj, vi kommer att erbjuda olika möjligheter att ge input i strategiarbetet så att den färdiga strategin återspeglar behov, möjligheter och drivkrafter från vårt område på ett bra sätt. Mer information om detta kommer löpande här på hemsidan och på vår Facebooksida.

Tidsplan:

  • inspel från olika intressenter under april och maj
  • remissversion av strategin ska vara klar i månadsskiftet maj/juni
  • strategin ska vara färdigställd och inskickad till Jordbruksverket senast den 15 oktober 2021.

    TIPS!
    Vill du vara säker på att er organisation blir delaktiga i strategiarbetet så hör gärna av dig till oss på leaderkontoret på info@leadergastrikebygdenllu.se.


     

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK