Ny hemsida

Publicerad: 25/2, 2016

Du besöker just nu vår alldeles nya hemsida som vi har byggt tillsammans med företaget Precis Reklam AB. Vår ambition är att hemsidan ska ge ett trevligt intryck, vara väl uppdaterad och att du enkelt ska kunna hitta den information som du söker efter. Här kommer vi lägga upp information för dig som vill söka och driva Leaderprojekt men oxå för dig som bara vill följa vår verksamhet och läsa om beviljade projekt. Om du vill kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt direkt till din e-post några gånger per år.

Hemsidan är anpassad för att fungera lika bra att besöka oavsett om du surfar med dator, telefon eller läsplatta. Designen på hemsidan överensstämmer med vår nya grafiska profil, en profil som tagits fram nationellt och som används av flera svenska Leaderområden. För att försäkra oss om att våra gamla hemsidebesökare hittar till den nya sidan så har vi sparat den gamla domänen (leadergastrikebygden.se) och slussar automatiskt dess besökare vidare till den nya sidan.

Att bygga nytt tar ofta tid innan allt är på plats, det gäller också hemsidor. Därför är vi tacksamma för feedback från dig som besöker sidan - både ris och ros men framför allt uppskattar vi konstruktiva synpunkter som gör hemsidan bättre för dig som besöker den. Vill du ge feedback så maila info@leadergastrikebygdenllu.se .

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK