Leaderkontoret obemannat 21-24 maj

Publicerad: 20/5, 2019

Vi kommer då att vara i Båstad med våra kollegor från norr till söder på den årliga Leaderkonferensen som anordnas av Landsbygdsnätverket.

Syftet med Leaderkonferensen är att vi ska få möjlighet att informeras om senaste nytt från Jordbruksverket men också inspireras av och och lära känna varandra. Vi är ju få som jobbar på varje Leaderkontor men Leader finns på många platser - det finns 48 Leaderområden från Ystad till Haparanda. Genom att lära av varandra undviker vi förhoppningsvis att uppfinna hjulet flera gånger och skapar samtidigt möjligheter till nytänkande samarbeten och gemensamma lösningar på utmaningar.

Denna konferensen brukar vara givande men med ett intensivt schema från morgon till kväll. Det gör att vi blir blir svåra att nå på telefon och e-post. Självklart återkopplar vi till dig som hör av dig så snart som möjligt, men det kan vara bra att veta att det kan ta längre tid än normalt att få svar från oss.

 

PS! Är kanske du intresserad av att få kontakt med någon som driver utvecklingsprojekt i en annan del av Sverige? Vi hjälper gärna till att förmedla kontakter. DS!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK