Hammarbykvarnen platsen för LAG-mötet den 12 juni.

Hammarbykvarnen platsen för LAG-mötet den 12 juni.

LAGS beslutsmöte 12 juni

Publicerad: 5/6, 2018

Den 12 juni kl.17.30 är det årets andra beslutsmöte för Leaderföreningen.

Mötet hålls på Hammarbykvarnen, Skommarstensv.7 i Gästrike hammarby.

Anmälan till mötet sker som alltid via länken till eventtjänsten Simple sign up: https://simplesignup.se/private_event/133894/2c1c724b35

Den som inte kan vara med meddelar istället det via mejl till info@leadergastrikebygdenllu.se

Alla handlingar till mötet kommer att finnas på intranätet i filarkivet under LAG-möte, mapp 2018 och därefter undermappen 20180612.

Målet är att alla handlingar ska finnas uppladdade under nationaldagsveckan, vissa handlingar blir lite senare än vanligt delvis pga väldigt sena kompletteringar från vissa av projekten.

 

OBS!
Tänk på att det INTE är ok att sprida ansökningshandlingarna till någon utanför LAG. Att stämma av exempelvis fakta med andra utanför LAG för att kunna bilda sig en bra uppfattning är ok, men inte att lämna ut själva ansökan vidare till utomstående. Vill någon utanför LAG begära ut ansökningshandlingar så ska det gå via SJV, därför börja med att hänvisa den personen till verksamhetsledare Theres Sundberg på info@leadergastrikebygdenllu.se.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK