Hela Leadersverige träffades

Publicerad: 26/4, 2018

På Öland träffades deltagare från nästan alla Sveriges Leaderområden från norr till söder den 23-24 april för den årliga Leaderträffen för att lära känna varandra, få inspiration från olika pågående satsningar och få information från Jordbruksverket. Dagen innan genomfördes årsmöte för Leaderföreningarnas gemensamma intresseförening Lokal Utveckling Sverige.

Från Gästrikebygden deltog vår ordförande Tomas Isaksson och vår administratör Zinitha Silén som tyckte att det var ett väl genomfört arrangemang som var givande på många sätt. 

TIPS!
Det finns 48 Leaderområden i Sverige och många hundratals ute i Europa. Detta nätverk av leaderområden och deras många engagerade landsbyggare är en guldgruva för den som vill knyta kontakter med lämpliga samarbetspartners för att boosta det lokala utvecklingsarbetet. Vill du hitta samarbetspartners för en utvecklingsidé som ni vill förverkliga så hör av dig till oss på Leaderkontoret så kan vi hjälpa till med kontakter.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK