Projektet går nu igång, här med utkast till logga för den nya verksamheten.

Projektet går nu igång, här med utkast till logga för den nya verksamheten.

Grönt Expo har fått startbeslut

Publicerad: 4/12, 2017

Vi gratulerar föreningen Konst och landskap som den 24 november fick sitt efterlängtade beslut från Jordbruksverket för sitt Leaderprojekt Grönt Expo.

Projektet ska starta ett forum för modern, miljösmart och hållbar livsstil med syftet att inspirera allmänheten till konsumtion och livsval som bidrar till hållbar utveckling samt att genom samverkan stärka lokala näringsidkare med miljöprofil. Det ska de åstadkomma genom uppstart av en verksamhet som visar upp och säljer miljösmarta produkter och lösningar samt erbjuda en exponeringsyta där företag kan visa upp sina produkter och tjänster.

Verksamheten ska bedrivas i en fastighet som också inrymmer befintlig konsthantverksförsäljning och ett café i anslutning till Wij Trädgårdar i Ockelbo, som sedan tidigare är ett etablerat besöksmål. Målet med projektet är att bygga upp en verksamhet som kan drivas vidare efter projekttidens slut genom att locka besökare och kunder samt att skapa nätverk och försäljningsmöjligheter för miljöprofilerade företag.

Här kan du läsa mer om projektet

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK