Behöver du pengar för att genomföra ett bra utvecklingsprojekt i din bygd?

Behöver du pengar för att genomföra ett bra utvecklingsprojekt i din bygd?

24 mkr kvar att söka

Publicerad: 19/6, 2017

Vi har redan beslutat att prioritera 24 olika projekt, men det finns fortfarande drygt 24 mkr kvar att fördela till bra projektidéer. Så om ni vill genomföra ett utvecklingsprojekt som matchar leaderstrategin så är det dags att komma in med era ansökningar nu medan det fortfarande finns pengar kvar att söka.

Nästa deadline för kompletta ansökningar är den 28 augusti. De ansökningar som är kompletta i tid tas upp för prioriteringsbeslut i leaders styrelse en månad senare. Här kan du hitta viktiga datum.

För att kunna beviljas finansiering från leader behöver projektet vara leadermässigt, dvs lösa ett behov, bygga på lokalt engagemang och genomföras i samarbete mellan flera aktörer. Det ska också matcha minst ett insatsområde i vår utvecklingsstrategi. Du kan läsa mer om hur du söker leaderpengar.

TIPS!
Börja med att höra av dig till oss på leaderkontoret med din idé innan du påbörjar ansökningsprocessen - mejla info@leadergastrikebygdenllu.se. 
Bra att veta är att vi har semesterstängt v.26-33.

 

 

 

 

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK