Loggor

Alla projekt som har Leaderfinansiering ska visa det genom att använda två olika loggor på allt informationsmaterial som hör till projektet.

De loggor som krävs är den nationella Leaderloggan med grodden samt loggan med EU-flagga där det står en text under flaggan som matchar den fond som ert projekt har fått finansiering från. Vilken EU-fond som gäller just ert projekt valde ni vid ansökan och det står också i ert projektbeslut som ni fått utskickat från Jordbruksverket.

Loggorna ska finnas på projektets webbplats och Facebooksida - om det inte finns något sånt specifikt för projektet så ska loggorna istället publiceras på projektägarens webbplats. Dessutom ska loggorna finnas på allt material som produceras inom projektet - exempelvis annonser, filmer, kallelser till evenemang, broschyrer, roll ups etc.

Sätt alltid loggorna väl synliga exempelvis högst upp på hemsidan, nålat inlägg på Facebook eller på förstasidan av en broschyr.

Loggorna ska vara minst lika stora som andra förekommande loggor i sammanhanget.

Hur länge loggorna behöver finnas kvar är olika, det framgår i projektets beslut om stöd från SJV. Normalt ska projekt som innehåller investeringar ha kvar logotyperna på sin hemsida i 5 år efter slututbetalning avprojektstödet gjorts.För projekt utan investeringar så är krävs att loggor finns kvar på hemsida till och med att slututbetalning har skett.


OBS!
Leader Gästrikebygden arbetar vi med fyra olika EU-fonder, och vi använder en speciell EU-logga som speglar vår multifondslösning. Observera att den EU-logga som Leaderföreningen använder inte gäller för de enskilda projekten.

På Jordbruksverkets webb finns mer information och loggorna i olika format.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK